Aquest menú està disponible de dimarts a divendres només per dinar, excepte els festius. Ce menu est disponible du mardi au vendredi uniquement au déjeuner, sauf jour férié.
Menú migdia Menu Déjeuner
De dimarts a divendres només per dinar, excepte festius. Du mardi au vendredi uniquement pour déjeuner, sauf férié.
Menu Complet 28€
Entrée et Plat 24€
De dimarts a divendres només per dinar, excepte festius. Du mardi au vendredi uniquement pour déjeuner, sauf férié.
(Origen: * França) (Origine: * France)
Entrades Entrées
- Ou perfecte - Velours de brocolis et rillettes de crabe au gingembre
en una pastanaga cremosa amb sals de coriandre, pastanaga groga. émulsion de curry vert.
en una pastanaga cremosa amb sals de coriandre, pastanaga groga. émulsion de curry vert.
- Encenalls d'aus de corral picants amb una salsa cremosa de bolets - Crémeux de fromage de brebis et cake au cumin
pa cruixent, gel de cacau, bolets crus. sorbet à la roquette.
pa cruixent, gel de cacau, bolets crus. sorbet à la roquette.
- Foie gras d'ànec semi-cuit* - Foie gras de canard* mi-cuit
aigua de ruibarbre i maduixa agredolça, remolatxa i ceba confitada. petit pois et aigre-doux de fraise, rhubarbe et oignon confit.
Supp. 10€
aigua de ruibarbre i maduixa agredolça, remolatxa i ceba confitada. petit pois et aigre-doux de fraise, rhubarbe et oignon confit.
Lloc Plats
- Mercat de peix en sopa de peix elaborada per nosaltres - Eglefin en aiguillettes dans un velours de courgette et orge fondante
poma triturada amb bledes i fonoll, crumble iodat. carotte jaune, Noilly en beurre moussant.
poma triturada amb bledes i fonoll, crumble iodat. carotte jaune, Noilly en beurre moussant.
- Filet de turbot a la paella amb mantega de savagnina - Filet de turbot poêlé au beurre de savagnin
carxofa cremosa de Jerusalem. crémeux de topinambour.
Supp.11€
carxofa cremosa de Jerusalem. crémeux de topinambour.
- Aiguilletes de magret d'ànec rostit - Pintade* crémée au poivre vert de Kampot
mogette amb naps i mongetes, sucs de cítrics reduïts. risotto vert, épinards et blettes.
mogette amb naps i mongetes, sucs de cítrics reduïts. risotto vert, épinards et blettes.
- Cor de pa de dolç torrat * - Cœur de ris de veau * rôti
amb moniato, verdures de mercat. à la patate douce, verdures du marché.
Supp. 15€
amb moniato, verdures de mercat. à la patate douce, verdures du marché.
postres Desserts
- Gerds en panna cotta - Pavlova au chocolat en meringue citron et pavot
vainilla cremosa i caramel picant, gelat de iogurt. glace au citron anisé.
vainilla cremosa i caramel picant, gelat de iogurt. glace au citron anisé.
- Mikado de pasta de xocolata - Panna cotta à la vanille et crémeux aux fruits de la passion
brownie i ganache de xocolata, gelat de praliné d'avellana i crumble intens de xocolata. caramel, café en crème glacée.
brownie i ganache de xocolata, gelat de praliné d'avellana i crumble intens de xocolata. caramel, café en crème glacée.
- Baba de rom blanc i gel de cítrics - Baba au Rhum blanc et gel d’agrume
Ganache de vainilla. Ganache à la vanille.
Supp. 5€
Ganache de vainilla. Ganache à la vanille.
- Tassa digestiva de la teva elecció: - Coupe digestive au choix :
Supp.7€
- Sorbet de limoncello i yuzu. - Limoncello et sorbet yuzu.
- Licor de pera Williams i sorbet de pera. - Liqueur de poire williams et sorbet poire.
- Chartreuse verd i sorbet de poma/estragó - Chartreuse verte et sorbet pomme/estragon
Aquest menú està disponible de dimarts a divendres al vespre, dissabtes migdia/nit i festius. Ce menu est disponible du mardi au vendredi au soir, samedi midi/ soir et les jours fériés.
Entrant/plat principal/postres Entrée/plat/dessert
40€
Entrant/plat principal/formage Entrée/plat/fromage
45€
Entrant/ plat principal/ formatge/ postres Entrée/ plat/ fromage/ dessert
50€
Entrades Entrées
(* origen França) (Origine *France)
- Puntes d'espàrrecs en ra vigote glasejat, ous de diable amb oli de chipotle, pa cruixent i pesto d'all salvatge. - Pointes d’asperges du moment, pois chiches citronnés adoucis au lait de coco, mimosa d’œufs aux sucs de crustacés, quinoa noir, jus de persil, huile chipotle.
- Coliflor mig japonesa, mig bretona, toc d'anguila fumada, crispetes de blat de moro. - Notre version d’un petit pois-carotte, magret de canard* fumé par nos soins, navets au piment du Béarn, crème d’estragon.
- Composició al voltant del magret d'ànec* fumat per nosaltres, formatge de cabra glaçat, encenalls d'espàrrecs i faves, condiment Umeboshi. Sup. 8 € - Foie gras de canard* mi-cuit, petit pois et aigre-doux de fraise, rhubarbe et oignon confit. Supp. 10 €
Lloc Plats
(origen:*França) (Origine *France, ** UK, *** IRL)
- Filet d'orada “Griset” a la paella, saltejat de porros i acedana amb mantega, quinoa negra amb tomàquet sec i tàperes. - Cabillaud comme dans un printemps breton, aux pommes de terre nouvelles, artichaut en crémeux, feuille de galette et sarrasin soufflé, bonite séchée.
- Orzotto° amb verdures de temporada, carxofes al pebre i múrgoles. (°Risotto d'ordi perla) - Mogettes de Vendée (Label Rouge) cuites fondantes, verdures mélangées, champignon, sucs de cébette au vinaigre de poire.
- Pit de pinta* cuit a la temperatura perfecta, ballotina de cuixa amb pebre verd de Kampot, col i bledes punxegudes, infusió cremosa de flor de til·ler. - Epaule d’Agneau** confite façon cannelloni en feuilles d’aubergine, polenta moelleuse au parmesan, piquillos et févettes, menthe vinaigrée.
- Luciota a la paella, múrgoles amb savagnina, espàrrecs i verdures. Sup. 10€ - Bar de ligne juste poêlé, feuilles de galette, huitre émulsionnée. Supp. 10€
- Cua de llagosta d'Acadia rostida, sorrel amb mantega, orzotto. Sup. 25€ - Queue de Homard Acadien rôtie, mogettes, sucs de crustacés. Supp. 25€
- Colom en consomé de menuda amb anís estrellat, foie gras escalfat. Sup. 12€ - Joue de bœuf*** Black Angus confite et foie gras de canard*, polenta moelleuse. Supp. 12€
- Cor de molletó daurat*, bledes i suc amb cos. Sup. 15€ - Cœur de ris de veau* doré, blettes et jus corsé. Supp. 15€
Formatges/Postres Fromages/ Desserts
- Plat de tres formatges dels cellers del nostre refinador. - Assiette de trois fromages des caves de notre affineur.
- Etrez fromage blanc i nata espessa. - Fromage blanc d'Etrez et crème épaisse.
- Com unes postres de mousse d'arròs amb llet, mató de ruibarbre, cremós de romaní, sorbet de mango. - Comme un entremet d’une mousse riz au lait, curd de rhubarbe, romarin crémeux, mangue en sorbet.
- Pa de mantega de sucre de coco cobert amb un vellut de mel i fruita, gelat de llimona anís, fonoll confitat, llumins de merenga de llavors de rosella. - Premières fraises sur un biscuit au citron et crémeux au lait de coco, yaourt glacé au basilic.
- Mikado de pasta de xocolata, brownie i ganache de xocolata, gelat de praliné d'avellana i crumble intens de xocolata. - Mikado de pâte à choux au chocolat, brownie et ganache au chocolat, glace au praliné à la noisette et crumble chocolat intense.
- Tassa digestiva a escollir (Suplement 7 euros): - Coupe digestive au choix (Supp. 7 euros) :
- Sorbet de limoncello i yuzu. - Limoncello et sorbet yuzu.
- Licor de pera Williams i sorbet de pera - Liqueur de poire williams et sorbet poire
- Chartreuse verd i sorbet de poma/estragó - Chartreuse verte et sorbet pomme/estragon
Entrée, Plat et Dessert (Avec l'assiéte de Fromage +10 €)
52€
Mise en bouche
Entrées
Pointes d’asperges du moment aux aiguillettes de saumon fumé par nos soins
Foie gras de canard mi-cuit
Plats
- Turbot et quenelles de Noix de Saint Jacques
- Filet de Bœuf poêlé au jus de daube aux olives Kalamata
Fromage
supp. 10€
Desserts
- Comme une pavlova à la framboise et vanille
- Mikado de pâte à choux au chocolat