Aquest menú està disponible de dimarts a divendres només per dinar, excepte els festius. Ce menu est disponible du mardi au vendredi uniquement au déjeuner, sauf jour férié.
Menú migdia Menu Déjeuner
De dimarts a divendres només per dinar, excepte festius. Du mardi au vendredi uniquement pour déjeuner, sauf férié.
Menu Complet 28€
Entrée et Plat 24€
De dimarts a divendres només per dinar, excepte festius. Du mardi au vendredi uniquement pour déjeuner, sauf férié.
(Origen: * França) (Origine: * France)
Entrades Entrées
- Clafoutis amb tomàquet i espècies - Clafoutis à la tomate et épices
gelat de mostassa. crème glacée à la moutarde.
gelat de mostassa. crème glacée à la moutarde.
- Velvet d'alvocat amb oli d'avellana - Velours d’avocat à l’huile de noisette
encenalls de cansalada de pagès, pa cruixent. copeaux de lard paysan, pain croustillant.
encenalls de cansalada de pagès, pa cruixent. copeaux de lard paysan, pain croustillant.
- Foie gras d'ànec semi-cuit* - Foie gras de canard* mi-cuit
pèsols i maduixa agredolça, ruibarbre i ceba confitada. petit pois et aigre-doux de fraise, rhubarbe et oignon confit.
Supp. 10€
pèsols i maduixa agredolça, ruibarbre i ceba confitada. petit pois et aigre-doux de fraise, rhubarbe et oignon confit.
Lloc Plats
- Brandada de bacallà - Brandade de cabillaud
en un pesto de verdures i musclos que es fonen. dans un pistou de légumes et moules fondantes.
en un pesto de verdures i musclos que es fonen. dans un pistou de légumes et moules fondantes.
- Filet de rèmol fregit amb patates noves - Filet de turbot poêlé aux pommes de terre nouvelles
hortolà del mercat de verdures. maraichère de légumes.
Supp.11€
hortolà del mercat de verdures. maraichère de légumes.
- Magret d'ànec rostit* amb cireres - Magret de canard* rôti aux cerises
Polenta de parmesà, vellut de moniato, suc de vinagre. polenta au parmesan, velours de patate douce, jus vinaigré.
Polenta de parmesà, vellut de moniato, suc de vinagre. polenta au parmesan, velours de patate douce, jus vinaigré.
- Cor de pa de dolç torrat * - Cœur de ris de veau * rôti
amb moniato, verdures de mercat. à la patate douce, verdures du marché.
Supp. 15€
amb moniato, verdures de mercat. à la patate douce, verdures du marché.
postres Desserts
- Ruibarbre amb llet de coco - Rhubarbe au lait de coco
galeta tova, gelat de maduixa. biscuit moelleux, glace à la fraise.
galeta tova, gelat de maduixa. biscuit moelleux, glace à la fraise.
- Com un bosc negre - Comme une forêt noire
ganache de xocolata, crema de cirera morella, sorbet de cirera morella ganache au chocolat, crémeux à la griotte, sorbet griotte
ganache de xocolata, crema de cirera morella, sorbet de cirera morella ganache au chocolat, crémeux à la griotte, sorbet griotte
- Baba de rom blanc i gel de cítrics - Baba au Rhum blanc et gel d’agrume
Ganache de vainilla. Ganache à la vanille.
Supp. 5€
Ganache de vainilla. Ganache à la vanille.
- Tassa digestiva de la teva elecció: - Coupe digestive au choix :
Supp.7€
- Sorbet de limoncello i yuzu. - Limoncello et sorbet yuzu.
- Licor de pera Williams i sorbet de pera. - Liqueur de poire williams et sorbet poire.
- Chartreuse verd i sorbet de poma/estragó - Chartreuse verte et sorbet pomme/estragon
Aquest menú està disponible de dimarts a divendres al vespre, dissabtes migdia/nit i festius. Ce menu est disponible du mardi au vendredi au soir, samedi midi/ soir et les jours fériés.
Entrant/plat principal Entrée/plat
35€
Entrant/plat principal/postres Entrée/plat/dessert
40€
Entrant / plat principal / formatge / Entrée/ plat/ fromage/
45€
Entrades Entrées
(Origen *França) (Origine *France)
- Mongetes verdes i tomàquets amb pinya marinats amb maracujà, galeta ratllada de parmesà, gelat de sèsam negre, albercocs en vinagre. - Haricots verts et tomates ananas marinés aux fruits de la passion, miettes de sablé au parmesan, crème glacée au sésame noir, abricots vinaigrés.
- La nostra versió d'un pèsol i pastanaga, magret d'ànec* fumat per nosaltres, naps amb pebre de Béarn, crema d'estragó. - Notre version d’un petit pois-carotte, magret de canard* fumé par nos soins, navets au piment du Béarn, crème d’estragon.
- Foie gras d'ànec* semicuit, pèsols i maduixa agredolça, ruibarbre i ceba confitada. (Suplement. 10 €) - Foie gras de canard* mi-cuit, petit pois et aigre-doux de fraise, rhubarbe et oignon confit. (Supplément. 10 €)
Lloc Plats
(Origen *França) (Origine *France **Espagne)
- Filet de tonyina de la pesca actual a la planxa, pasta fresca feta per nosaltres, carbassó amb tàperes i albergínia, salsa com un Tonnato. - Pavé de Thon de pèche du moment à la plancha, pâtes fraiches réalisées par nos soins, courgettes aux câpres et aubergine, sauce comme un Tonnato.
- La nostra versió de paella de verdures, arròs lleugerament envinagrat, verdures de temporada, olives Kalamata, cors d'enciam a la planxa, tofu de fajol amb gust de xoriço. - Notre version d’une paella végétale, riz légèrement vinaigré, légumes du moment, olive kalamata, cœur de laitue snacké, tofu de sarrasin au parfum de chorizo.
- Com una salsitxa de vedella a la brasa*, patates noves saltades, bledes i tomàquets, filet de vedella picant*, suc d'un plat de barbacoa de diumenge. - Pointe de lomo de Porc ** Duroc Espagnol au « Kamado » Japonais, pommes nouvelles sautées, blettes et tomates, jus d’un fond de plat de BBQ du dimanche.
- Llobarro pescat amb canya a la planxa, puré fi d'alcachofa, savanní reduït i rossinyols. (Suplement: 10 €) - Bar de ligne poêlé, pâtes fraiches réalisées par nos soins, savagnin réduit, fine purée d’artichaut et girolles. (Supplément. 10€)
- Costella de vedella* desossada cuita en Kamado, suc reduït amb pasta de cireres. (Suplement: 8 €) - Côte de Veau* désossée cuite au Kamado, jus réduit à la pâte de cerise. (Supplément. 8€)
Formatges Fromages
Supplémént. 10€
- Plat de tres formatges dels cellers del nostre afinador. - Assiette de trois fromages des caves de notre affineur.
- Formatge blanc d'Etrez i nata espessa. - Fromage blanc d'Etrez et crème épaisse.
Postres Desserts
- Tires d'albercoc sobre una galeta de pasta de festucs, crema de vainilla/coco, compota de fruites i iogurt gelat amb condiments frescos. - Abricots en aiguillettes sur un biscuit à la pâte de pistache, crémeux vanille/coco, compotée de fruits et yaourt glacé aux condiments fraicheur.
- En una tassa lleugera: shiso morat i sorbet Umeshu, suc de guaiaba acabat d'esprémer. - En coupe légère : sorbet au shiso pourpre et Umeshu, jus de goyave juste pris.
- Mikado de pasta choux de xocolata, ganache de brownie i xocolata, sorbet fort de cacau i crumble intens de xocolata. - Mikado de pâte à choux au chocolat, brownie et ganache au chocolat, sorbet au cacao corsé et crumble chocolat intense.
- Tassa digestiva a escollir (Suplement 7 euros): - Coupe digestive au choix (Supp. 7 euros) :
- Sorbet de limoncello i yuzu. - Limoncello et sorbet yuzu.
- Licor de pera Williams i sorbet de pera - Liqueur de poire williams et sorbet poire
- Chartreuse verd i sorbet de poma/estragó - Chartreuse verte et sorbet pomme/estragon