Aquest menú està disponible de dimarts a divendres només per dinar, excepte els festius. Ce menu est disponible du mardi au vendredi uniquement au déjeuner, sauf jour férié.
Menú migdia Menu Déjeuner
De dimarts a divendres només per dinar, excepte festius. Du mardi au vendredi uniquement pour déjeuner, sauf férié.
Menu Complet 28€
Entrée et Plat 24€
De dimarts a divendres només per dinar, excepte festius. Du mardi au vendredi uniquement pour déjeuner, sauf férié.
(Origen: * França) (Origine: * France)
Entrades Entrées
- Compota d'albergínia sobre un clafoutis de síndria i romaní - Compté d’aubergine sur un clafoutis à la pastèque et romarin
emulsió amb espècies dolces. émulsion aux épices douces.
emulsió amb espècies dolces. émulsion aux épices douces.
- Velvet glaçat amb verdures primerenques - Velours glacé aux légumes primeurs
mató d'ovella escumós, pa cruixent, oli de xili. caillé de chèvre mousseux, pain croustillant, huile pimentée.
mató d'ovella escumós, pa cruixent, oli de xili. caillé de chèvre mousseux, pain croustillant, huile pimentée.
- Foie gras d'ànec semi-cuit* - Foie gras de canard* mi-cuit
pèsols i maduixa agredolça, ruibarbre i ceba confitada. petit pois et aigre-doux de fraise, rhubarbe et oignon confit.
Supp. 10€
pèsols i maduixa agredolça, ruibarbre i ceba confitada. petit pois et aigre-doux de fraise, rhubarbe et oignon confit.
Lloc Plats
- Peix de llotja a la salamandra, arròs japonès tipus paella - Poisson du marché à la salamandre, riz japonais comme une paella
Calamars tallats a rodanxes, salsa verge, carbassó cru. encornets en lamelles, sauce vierge, courgette à cru.
Calamars tallats a rodanxes, salsa verge, carbassó cru. encornets en lamelles, sauce vierge, courgette à cru.
- Gambes grans o "Kamado" - Gros Gambas au "Kamado"
pomes noves, hort de verdures. pommes nouvelles, maraichère de légumes.
Supp.11€
pomes noves, hort de verdures. pommes nouvelles, maraichère de légumes.
- Cargols saltats sobre mussolina de patata - Sauté d’escargot sur une mousseline de pomme de terre
confit de verdures d'estiu, suc de vedella i ruca. confit de légumes d’été, jus de bœuf et roquette.
confit de verdures d'estiu, suc de vedella i ruca. confit de légumes d’été, jus de bœuf et roquette.
- Cor de lletons rostits* - Cœur de ris de veau* rôti
Mille-fouille d'Agatha, verds de mercat. mille-feuille d’Agatha, verdures du marché.
Supp. 15€
Mille-fouille d'Agatha, verds de mercat. mille-feuille d’Agatha, verdures du marché.
postres Desserts
- Gelat de alfàbrega - Crème glacée au basilic
per refrescar un pastís de xocolata i la seva ganache. pour rafraichir un moelleux au chocolat et sa ganache.
per refrescar un pastís de xocolata i la seva ganache. pour rafraichir un moelleux au chocolat et sa ganache.
- Panna cotta amb llet de coco i crema de pinya - Panna cotta au lait de coco et crémeux à l’ananas
fruits vermells i sorbet de maduixa/nabius amb vinagre. fruits rouges et sorbet fraise/myrtille vinaigrée.
fruits vermells i sorbet de maduixa/nabius amb vinagre. fruits rouges et sorbet fraise/myrtille vinaigrée.
- Baba de rom blanc i gel de cítrics - Baba au Rhum blanc et gel d’agrume
Ganache de vainilla. Ganache à la vanille.
Supp. 5€
Ganache de vainilla. Ganache à la vanille.
- Tassa digestiva de la teva elecció: - Coupe digestive au choix :
Supp.7€
- Sorbet de limoncello i yuzu. - Limoncello et sorbet yuzu.
- Licor de pera Williams i sorbet de pera. - Liqueur de poire williams et sorbet poire.
- Chartreuse verd i sorbet de poma/estragó - Chartreuse verte et sorbet pomme/estragon
Aquest menú està disponible de dimarts a divendres al vespre, dissabtes migdia/nit i festius. Ce menu est disponible du mardi au vendredi au soir, samedi midi/ soir et les jours fériés.
Entrant/plat principal Entrée/plat
35€
Entrant/plat principal/postres Entrée/plat/dessert
40€
Entrant / plat principal / formatge / Entrée/ plat/ fromage/
45€
Entrades Entrées
(Origen *França) (Origine *France)
- Mongetes verdes i tomàquets amb pinya marinats amb maracujà, galeta ratllada de parmesà, gelat de sèsam negre, albercocs en vinagre. - Haricots verts et tomates ananas marinés aux fruits de la passion, miettes de sablé au parmesan, crème glacée au sésame noir, abricots vinaigrés.
- La nostra versió d'un pèsol i pastanaga, magret d'ànec* fumat per nosaltres, naps amb pebre de Béarn, crema d'estragó. - Notre version d’un petit pois-carotte, magret de canard* fumé par nos soins, navets au piment du Béarn, crème d’estragon.
- Foie gras d'ànec* semicuit, pèsols i maduixa agredolça, ruibarbre i ceba confitada. (Suplement. 10 €) - Foie gras de canard* mi-cuit, petit pois et aigre-doux de fraise, rhubarbe et oignon confit. (Supplément. 10 €)
Lloc Plats
(Origen *França **Espanya) (Origine *France **Espagne)
- Filet de tonyina de la pesca actual a la planxa, pasta fresca feta per nosaltres, carbassó amb tàperes i albergínia, salsa com un Tonnato. - Pavé de Thon de pèche du moment à la plancha, pâtes fraiches réalisées par nos soins, courgettes aux câpres et aubergine, sauce comme un Tonnato.
- La nostra versió de paella de verdures, arròs lleugerament envinagrat, verdures de temporada, olives Kalamata, cors d'enciam a la planxa, tofu de fajol amb gust de xoriço. - Notre version d’une paella végétale, riz légèrement vinaigré, légumes du moment, olive kalamata, cœur de laitue snacké, tofu de sarrasin au parfum de chorizo.
- Presa** de porc ibèric amb “Kamado” japonès, patates noves saltades, bledes i tomàquets, suc d'una barbacoa de diumenge. - Presa de Porc** Ibérique au « Kamado » Japonais, pommes nouvelles sautées, blettes et tomates, jus d’un fond de plat de BBQ du dimanche.
- Llobarro fregit amb canya, pasta fresca feta per nosaltres, reduït de savanní, puré fi de carxofa i rossinyols. (Suplement: 10 €) - Bar de ligne poêlé, pâtes fraiches réalisées par nos soins, savagnin réduit, fine purée d’artichaut et girolles. (Supplément. 10€)
- Costella de vedella* desossada cuita en Kamado, suc reduït amb pasta de cireres. (Suplement: 8 €) - Côte de Veau* désossée cuite au Kamado, jus réduit à la pâte de cerise. (Supplément. 8€)
- Els nostres clàssics lletons a la planxa amb suc de rossinyols reduït. (Suplement: 15 €) - Notre Classique Ris de Veau grilloté et jus réduit aux girolles. (Supplément. 15€)
Formatges Fromages
Supplémént. 10€
- Plat de tres formatges dels cellers del nostre afinador. - Assiette de trois fromages des caves de notre affineur.
- Formatge blanc d'Etrez i nata espessa. - Fromage blanc d'Etrez et crème épaisse.
Postres Desserts
- Tires d'albercoc sobre una galeta de pasta de festucs, crema de vainilla/coco, compota de fruites i iogurt gelat amb condiments frescos. - Abricots en aiguillettes sur un biscuit à la pâte de pistache, crémeux vanille/coco, compotée de fruits et yaourt glacé aux condiments fraicheur.
- En una tassa lleugera: shiso morat i sorbet Umeshu, suc de guaiaba acabat d'esprémer. - En coupe légère : sorbet au shiso pourpre et Umeshu, jus de goyave juste pris.
- Mikado de pasta choux de xocolata, ganache de brownie i xocolata, sorbet fort de cacau i crumble intens de xocolata. - Mikado de pâte à choux au chocolat, brownie et ganache au chocolat, sorbet au cacao corsé et crumble chocolat intense.
- Tassa digestiva a escollir (Suplement 7 euros): - Coupe digestive au choix (Supp. 7 euros) :
- Sorbet de limoncello i yuzu. - Limoncello et sorbet yuzu.
- Licor de pera Williams i sorbet de pera - Liqueur de poire williams et sorbet poire
- Chartreuse verd i sorbet de poma/estragó - Chartreuse verte et sorbet pomme/estragon